logoznak TAAT

Karel a Líba si nechali postavit dřevostavbu

Dřevostavba Odalis 134 pohled 1

Domov, který splňuje všechny naše sny

Karel a Líba, mladý pár z vesnice na okraji města, se rozhodli pro stavbu dřevostavby o zastavěné ploše 134 m². Jejich nový domov, dispozičně řešený jako 4+kk, splňuje vše, co od ideálního bydlení očekávali. „Od začátku jsme věděli, že chceme přízemní dům se sedlovou střechou, který bude propojen s přírodou a bude nám poskytovat dostatek prostoru,“ říká Karel.

Dům je koncipován s prostorným obývacím pokojem, který je propojený s kuchyňským koutem. „Velké portálové okno nám umožňuje přístup na terasu, kde rádi trávíme čas venku, obklopeni zahradou a výhledem na les,“ dodává Líba. Dvě dětské pokoje poskytují dostatek prostoru pro jejich budoucí rodinu a ložnice je klidným útočištěm po náročném dni. Koupelna, samostatná toaleta a prostorná technická místnost zajišťují dostatek komfortu pro každodenní život.

Dřevostavba Odalis 134 pohled 2

„Technická místnost je skvělá nejen pro uložení všeho potřebného, ale díky stahovacím schodům máme přístup i na půdu, která nám slouží jako další úložný prostor,“ vysvětluje Karel. Příjemným bonusem je přestřešený vstup do domu, který zajišťuje pohodlí za každého počasí.

Na fasádě domu jsou použity cihličky Silikon Brick od firmy Weber, které dodávají domu moderní vzhled s přírodním nádechem. „Je to pro nás dokonalá kombinace dřeva a kamene, která zapadá do okolní přírody,“ doplňuje Líba.

„Jsme nadšení z toho, jak dům vyhovuje našim potřebám. Díky architektům a stavebnímu týmu se nám podařilo vytvořit domov, kde se cítíme opravdu dobře,“ říkají manželé s úsměvem.

Dřevostavba Odalis 134 půdorys domu

Kontaktní formulář

logoznak TAAT

© 2022, TAAT Consulting s.r.o
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, je bez předchozího souhlasu TAAT Consulting s.r.o zakázáno.

Provozovna:
Chlumecká 1539
198 00 Praha 14 - Kyje
T: +420 704 903 903
E: info@dum-top.cz